torstai 1. syyskuuta 2011

Lisää rokkikissoja!

Kylläpä kuukausi on vierähtänyt nopeasti, edellisessä postauksessa on vielä selkeästi kesä ja tänään on kylmä syksyinen päivä.

Leikkimökki saadaan varmaankin viikonloppuna maalattua sisältä, sitten olisi toistaiseksi isommat hommat tehty. Pienempiä juttuja riittää varmaankin koko talveksi ja ensi kevääksi. 
Turvekaton laitto menee varmaankin myös keväälle. 

Olen kovasti miettinyt millaiset verhot leikkimökkiin pitäisi laittaa. Voisiko ne olla esim. pitkät verhot Amy Butlerin turkoosin/sinisävyisestä kankaasta vai onko se sitten jo liian hienostelua poikien leikkimökkiin? 
Mutta toisaalta jos ne verhot sieltä kiskotaan alas poikien rymytessä niin mitäs sitten, aina ne saa sinne takaisin ja uusia kankaita on maailma pullollaan :)***


Jonkin verran on tullut istuttua koneiden ääressä mutta valitettavasti tämä rokkikissa-toppi on ainoa  joka tuli kuvattua. Muutama mekko on myös valmistunut mutta unohdin ne kuvata ja nyt ovat jo maailmalla :)
Photobucket
***
Olen yrittänyt kovasti kutoa keskeneräistä  hihatinta valmiiksi. Olen päättänyt että teen sen loppuun ennen kuin aloitan mitään uutta. Ajatukset ovat jo kovasti tulevissa töissä, pakko saada raidalliset villasukat ja leijonankeltainen jakku.

Mukavaa syyskuuta :)JenniEi kommentteja:

Lähetä kommentti