torstai 18. helmikuuta 2010

Tunikaa pukkaa!

Viime viikonloppuna poikkesin Villapata kiehuu -blogissa ja sieltä löytyi syksyn Ottobre:ssä olleen tunikan kaavalla valmistettu upea tunika!

Kaivoin vauhdilla kyseisen lehden esiin ja....
...no, sen jälkeen ei oikeastaan muuta ole syntynytkään kuin tunikaa, niitä pitää olla monta ja useaa väriä ;)


Ensimmäinen kappale, Nanson oliivinvihreää trikoota ja tykkään tästä niin paljon että ns. lähti mopo käsistä. Mamille Turkuun lähti samanlainen:



Photobucket

*

Seuraavaksi kaivoin Eurokankaan palalaarista löytämäni popliinit esiin ja näitä valmistui lisää, tätä ensimmäistä 2 kappaletta ja toinen matkasi myös Turkuun Mamin hoiviin:



Photobucket



Photobucket



*



Joo, tässä vaiheessa homma oli hyvällä mallilla mutta oli pakko saada pilkullisia ja pallollisia tunikoita myös ja ensin valmistui ihana kärpässieni-tunika, tämä väriyhdistelmä on mielestäni upea. Tykkään kovasti, mutta ehkä ihan kotosalla vaan ;)



Photobucket




Photobucket


*



Ja kesää ajatellen Iinulta ostamani Hilcon trikoo taipui mekon pituiseksi ja ehkä tämäkin kotosalla vaan tai ihan lähistöllä vaan :)




Photobucket




***


Onneksi täällä on muutama muukin juttu tullut valmiiksi, esim. tätä Novitan Puro Batikista kutomani kaulaliina, ihan kiva!



Photobucket




Photobucket




***


Ihanasta pilvitrikoosta valmistui Juholle pusero Myllymuksujen sitruunankeltaisin resorein, tykkäämme kovasti, kuten myös turkooseista velourpöksyistä jotka valmistuivat paidan kaveriksi!


Photobucket



***



Pohjoisen reissua ajatellen valmistui vielä yksi merinovillainen siili-paita ja oranssit velourhousut, värit näyttää hiukan hassuilta mutta luonnossa ovat kyllä kivat:



Photobucket



***



Juholle sisävaippa Mummut-kaavalla ja koossa M, sekä tuoreelle siskon pojalle kolme nöttöstä. Apina-vaipassa piti sählätä nappien kanssa ja jouduin tekemään pienen korjauksen, mutta eiköhän tuo ihan käyttökelpoinen ole!


Photobucket



***



Viime viikolla valmistui olohuoneeseen alkavan kevään kunniaksi uudet verhot, kangas on Eurokankaasta ja on kivat!



Photobucket



***



Ja eräälle tyttöselle tilauksesta takki, päällinen villakangasta, välissä lämpövanu ja vuorena vuorikangas, melkoinen homma oli mutta mukava erilainen projekti ja mun mielestä lopputulos on kiva!


Photobucket



Photobucket



***


Ja näiden lisäksi valmistui perjantai yöllä 12 peruspaitaa, joita ei tullut kuvattua.


***


Näin kun näitä ompeluksia tänne listaa, niin huomaan olleeni kyllä ahkera eli hyvä minä!
Tein löydön Eurokankaassa ja löysin tälläisen vahakankaan palasen.
Ajattelin ensin vaan käsityöalustaksi mutta myyjä ehdotti laukkuja, se jäi kovasti mieltä hiertämään ja täytyypi miettiä mitä tästä päätyy tekemään:



Photobucket



***


Kävimme sunnuntaina upeassa ilmassa ystävänpäivän perinteisellä laavureissulla ja hauskaa oli ja kyllä tämä talvi on upeaa aikaa!


Photobucket



Photobucket


Photobucket


***


Aurinkoista viikonloppua täältä!


Jenni

1 kommentti:

  1. Ihania vaatteita valmistunut. Erityisesti kärpässienitunika miellytti silmää. :)

    VastaaPoista